Etiqueta: cura dels infants

Permís per a cuidar: Espanya no és Finlàndia

  • Maria Freixanet Mateo i Maria de la Fuente Vázquez
  • dijous, 1 octubre 2015

Encara que no ho sembli, som a les portes de les eleccions generals espanyoles. L’ampliació del permís de paternitat a quatre setmanes, que hauria hagut d’entrar en vigor l’any 2011, continua congelada als pressupostos del 2016. I pitjor que congelada, de fet defenestrada per la Comissió Europea és com va quedar el passat mes de […]

Més informació

Sobre aquest blog

Associació iQ
Observatori iQ
Web: http://iqobservatori.org
Twitter: @iquotidiana
Facebook: www.facebook.com/InstitutQuotidiana

Feminisme Crític és el tinter i les paraules de l’Associació iQ, que treballa per introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític, tot (re)interpretant-la com un element d'innovació, de democràcia, de justícia i canvi social.

Volem una societat on dones i homes puguin desenvolupar les seves capacitats de forma lliure i equitativa, i on les experiències i les necessitats d'ells i d'elles siguin considerades igual de valuoses.

Les dones que formem part d’iQ i que escrivim en aquest blog estem convençudes que tant la perspectiva de les dones com la mirada igualitària donen les claus d’interpretació del món i són les palanques de canvi que hauran de permetre el trànsit cap a una vida compartida més amable, més feliç. Mans a la lletra!

Coordinació

Maria de la Fuente Vázquez

Cerca al blog