Etiqueta: eleccions municipals

Ajuntaments poc feminitzats: només un 18% d’alcaldesses i un 30% de regidores

  • Maria Freixanet Mateo i Helena Castellà Duran
  • dimarts, 4 agost 2015

Després de les darreres eleccions municipals, arreu hem sentit a dir que aquestes eren “les eleccions de les dones”, amb Ada Colau (Barcelona) i Dolors Sabater (Badalona) com a icones d’aquest canvi, i amb els tres ajuntaments més grans de Catalunya, incloent-hi Núria Marín a l’Hospitalet de Llobregat, governats per dones. Però, més enllà d’aquest gir […]

Més informació

Sobre aquest blog

Associació iQ
Observatori iQ
Web: http://iqobservatori.org
Twitter: @iquotidiana
Facebook: www.facebook.com/InstitutQuotidiana

Feminisme Crític és el tinter i les paraules de l’Associació iQ, que treballa per introduir la perspectiva de gènere en el debat social i polític, tot (re)interpretant-la com un element d'innovació, de democràcia, de justícia i canvi social.

Volem una societat on dones i homes puguin desenvolupar les seves capacitats de forma lliure i equitativa, i on les experiències i les necessitats d'ells i d'elles siguin considerades igual de valuoses.

Les dones que formem part d’iQ i que escrivim en aquest blog estem convençudes que tant la perspectiva de les dones com la mirada igualitària donen les claus d’interpretació del món i són les palanques de canvi que hauran de permetre el trànsit cap a una vida compartida més amable, més feliç. Mans a la lletra!

Coordinació

Maria de la Fuente Vázquez

Cerca al blog