Etiqueta: Mesut Ozil

‘Football Leaks’: el negoci brut del futbol, al descobert

  • Noel Eduardo
  • diumenge, 7 febrer 2016

Des del setembre de 2015, el lloc web ‘Football Leaks’ publica documents, no comunicats per les vies oficials, amb detalls de traspassos de jugadors entre clubs de futbol, deixant al descobert pràctiques irregulars en l’opaca aurèola que envolta el món del futbol. Els responsables del portal, que manifesten la seva “lluita per la transparència en el […]

Més informació

Sobre aquest blog

Blog dedicat a històries on el futbol i l'esport en general, en tant que esdeveniments de masses en les societats modernes, resulten ser potencials armes de construcció massiva. Els amplis altaveus mediàtics amb què compta, donat el seu poder de convocatòria, juntament amb els seus valors originals com a esport (respecte al rival, joc en equip, solidaritat amb el company, etc.), no poden si no ser una font de canvi. Qui diu que no es pot barrejar futbol i política? A Futbol Crític defensem que, agradi o no, futbol és política. Així que se n'haurà de parlar.

Blog coordinat per Noel Eduardo, sociòleg de formació, comunicador de professió, apassionat per les històries humanes que hi ha darrera del futbol i l'esport en general. Es defineix com a aprenent de tot. Es guanya la vida en el món de la cultura, secció arts escèniques.

Cerca al blog