Etiqueta: Vallecas

El cas inèdit del Rayo Vallecano, l’equip més d’esquerres

  • Noel Eduardo / @NoelEduardo
  • diumenge, 29 novembre 2015

El Rayo Vallecano. Club de barri, dels pocs que hi ha, a Primera Divisió. No és qualsevol barri, el del sud-est madrileny. El Puente de Vallecas és i ha estat sempre d’esquerres: és l’únic districte de Madrid on mai hi ha guanyat el PP. Ho afirma Quique Peinado a ‘¡A las armas!’ (Libros del K.O., 2015), […]

Més informació

Sobre aquest blog

Blog dedicat a històries on el futbol i l'esport en general, en tant que esdeveniments de masses en les societats modernes, resulten ser potencials armes de construcció massiva. Els amplis altaveus mediàtics amb què compta, donat el seu poder de convocatòria, juntament amb els seus valors originals com a esport (respecte al rival, joc en equip, solidaritat amb el company, etc.), no poden si no ser una font de canvi. Qui diu que no es pot barrejar futbol i política? A Futbol Crític defensem que, agradi o no, futbol és política. Així que se n'haurà de parlar.

Blog coordinat per Noel Eduardo, sociòleg de formació, comunicador de professió, apassionat per les històries humanes que hi ha darrera del futbol i l'esport en general. Es defineix com a aprenent de tot. Es guanya la vida en el món de la cultura, secció arts escèniques.

Cerca al blog