Crític Cerca
Opinió
Antoni Gutiérrez-Rubí

Antoni Gutiérrez-Rubí

Assessor en comunicació i consultor polític

Per què sóc soci de la cooperativa CRÍTIC?

27/06/2014 | 09:56

Sóc soci de #SentitCrític perquè crec en aquests quatre pilars del periodisme:

1. Principis. El periodisme ha de recuperar les seves bases de neutralitat en la informació i de compromís en la seva dimensió de servei públic, per a convertir-se en una eina útil per a la societat.

2. Profunditat. El dia a dia acaba amagant una de les tasques fonamentals del periodisme: convertir-se en un referent, amb una veritable anàlisi dels temes de què tracta. Ens cal anar al fons dels temes: parlar del que no es parla, i fer-ho com tampoc no es fa.

3. Pausa. Situant una certa calma a l’actualitat. Imprescindible, si vols fer-te preguntes, si vols renunciar als apriorismes. Vull que #SentitCrític pugui fer les coses amb calma, condició indispensable perquè pugui actuar amb llibertat.

4. Perspectiva. Visió àmplia dels temes tractats. Profunditat de camp, d’enfocament i de mirades.

Aquests són quatre elements bàsics que #SentitCrític vol treballar i que formen part de l’ADN del periodisme. Donar suport al projecte és donar suport a aquests quatre pilars.

Antoni Gutiérrez-Rubí és assessor en comunicació política.

Si els pica... Que es rasquin!

Suma't al periodisme contra el poder

Subscriu-t'hi ara!

Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Temps' i la pròxima que publiquem (juny 2024)

Torna a dalt
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies prement el botó “Accepto” o configurar-les o rebutjar-ne l'ús fent clic a “Configuració de Cookies”. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per tal que, si així ho desitja, impedexi que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Accepto Configuració de cookies