Crític Cerca

Botiga

Setembre CRÍTIC: doble taller sobre anàlisi crítica dels mitjans i visualització de dades

No disponible

Si esculls aquesta opció, estàs matriculant-te conjuntament als dos tallers-seminaris del cicle ‘Setembre CRÍTIC’ per un preu especial.

Eines per una visió crítica dels mitjans. Taller-seminari impartit per Xavier Giró, professor titular de Periodisme de la Facultat de Comunicació de la UAB i una de les referències en matèria d’anàlisi crítica del discurs a l’Estat espanyol. Adreçat a persones interessades en els mitjans de comunicació com a usuaris, que vulguin disposar d’eines pràctiques i senzilles per analitzar els continguts periodístics d’una manera crítica. No cal ser periodista per matricular-s’hi.

Dimecres, 25 de setembre de 2019, de 17 a 20 h.  Aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c/ Montalegre, 5. 08001 Barcelona)

Expedició CCD: Cultura, dades i dones. Taller-seminari impartit per StoryData, col·lectiu de periodistes especialitzat en visualització de dades. Visualitzarem de quina manera està representada la dona en la cultura entre totes les persones participants en el taller. Cercarem dades i usarem Flourish (eina online de visualització) per representar-les. No cal ser periodista per matricular-s’hi.

Dijous 26 de setembre, de 17 a 20 h. Aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (c/ Montalegre, 5. 08001 Barcelona).

També et pot interessar

Torna a dalt
Aquest web utilitza cookies. Si continues navegant entenem que ho acceptes.
Accepto Més informació