Crític Cerca

Actes

Com garantir la perspectiva feminista en les polítiques de salut? (atenció!: nova data, 30-10)

Amb Laura Pelay, del Departament de Salut de la Generalitat, i Gemma Tarafa, de l'Ajuntament de Barcelona, moderat per Laia Soldevila.

Dimecres, 30 d'octubre de 2019, a les 19 hores

La Bonne (c/ Sant Pere Més Baix, 7, Ciutat Vella, Barcelona) Com arribar-hi

Un any més, CRÍTIC col·labora activament amb la Mostra de Cinema ‘Salut, Drets, Acció’, que organitza Medicus Mundi Mediterrània amb el suport de Quepo, i que es farà a Barcelona del 10 al 24 d’octubre. I també com en els anys anteriors, co-organitzem un Debat CRÍTIC sobre el tema principal de cada Mostra, enguany el de la relació entre salut i gènere. El títol del debat és ‘Com garantir la perspectiva feminista en les polítiques de salut?‘ i comptarà amb la participació de Laura Pelay, secretària general del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i Gemma Tarafa, regidora de Salut, Envelliment i Cures de l’Ajuntament de Barcelona. Dinamitzarà el debat la periodista de CRÍTIC Laia Soldevila.

El debat comptarà amb una fila zero de col·lectius d’activistes en salut i gènere, que dialogaran sobre les necessitats i reptes que les administracions han d’assumir a l’hora d’aplicar polítiques públiques de salut. L’acte es farà el dimecres 30 d’octubre a La Bonne (carrer de Sant Pere Més Baix, 7, Ciutat Vella, Barcelona) i està previst que comenci a les 19 hores. Si voleu assistir-hi i reservar places, us preguem que ho feu a través de la pàgina web de la Mostra, entrant aquí.

Medicusmundi mediterrània organitza la tretzena edició de la Mostra de Cinema ‘Salut, Drets, Acció’, un espai que pretén generar consciència i actitud crítica sobre les causes reals que provoquen la desigualtat, sens dubte la pitjor epidèmia en salut del món. En cada edició de la mostra se centra l’atenció en un determinant social de la salut. Enguany serà la relació entre salut i gènere, ja que un dels reptes actuals del món de la salut és el fet d’incorporar-hi una perspectiva feminista. La programació de la Mostra inclou documentals i sessions de debat per abordar cinc eixos temàtics que es consideren essencials. Hi haurà cinc sessions per reflexionar sobre la violència de gènere, la gestació subrogada, el rol que té l’estètica sobre la salut, la salut comunitària i les polítiques públiques de salut i gènere. Vegeu la programació completa aquí.

Aquest article només és possible gràcies a la col·laboració de les persones subscriptores

El periodisme no pot dependre dels grans poders econòmics o polítics, ni de grans anunciants o subvencions.

Subscriu-t'hi ara

Amb la modalitat anual, rebreu el pròxim 'Dossier CRÍTIC' (aparició novembre 2019)

Torna a dalt
Aquest web utilitza cookies. Si continues navegant entenem que ho acceptes.
Accepto Més informació