Crític Cerca
UPEC

[VÍDEO] Debat sobre la precarietat a la UPEC confinada

Podeu veure aquí el vídeo íntegre de,'La pandèmia fa esclatar la precarietat sota la catifa', debat moderat per Laura Aznar, dins les Jornades de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya

01/07/2020 | 07:30

Avui comencen les tres jornades del que s’ha vingut a dir ‘La UPEC confinada’, la versió virtual de la veterana trobada de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya. I ho fa amb un debat titulat “La pandèmia fa esclatar la precarietat sota la catifa”, que serà moderat per la periodista de CRÍTIC Laura Aznar. Hi prendran part Carmen Juares, integradora social i activista feminista i antiracista, que parlarà de ‘Precarietat en les cures’; Sara Moreno, professora de Sociologia i vice-rectora de la UAB, que posarà el ‘Teletreball en entredit’; i Daniel Raventós, doctor en Ciències Econòmiques i professor titular de Sociologia a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, que es preguntarà ‘Quina renda bàsica?’. El podreu seguir en aquest enllaç, en directe, a partir de les 18 hores d’avui, dimecres 1 de juliol:

Descarrega aquest article per llegir-lo amb el teu e-reader o imprimir-lo

Aquest article només és possible gràcies a la col·laboració de les persones subscriptores

En plena pandèmia, volem continuar fent un periodisme rigorós i que aposti per la profunditat. Et necessitem més que mai.

Subscriu-t'hi ara

Amb la modalitat anual, rebreu a casa dues revistes: 'Justícia Global' i 'Crisi o vida'

Torna a dalt
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les cookies. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per tal que, si així ho desitja, impedexi que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Accepto Configuració de cookies