Crític Cerca

Condicions generals de contractació

1. Informació prèvia al procés contractual

Les presents Condicions Generals tenen per objecte regular la relació entre CRÍTIC i el Client, relatives a totes les transaccions realitzades a través de la botiga on-line del seu lloc web, el titular de la qual és CRÍTIC, SCCL amb domicili social al carrer de Casp, 43, baixos. 08010 Barcelona, amb el C.I.F: F66334806, inscrita en el Registre General de Cooperatives de Catalunya, amb el número d’inscripció 14426.

L’objecte de la pàgina web és la venda de ‘Revistes i Llibres’, a més d’objectes de merxandatge i altres.

Per adquirir els nostres productes, vostè pot dirigir-se a l’apartat corresponent de la nostra botiga on-line. La informació de la pàgina web està disponible en els següents idiomes:

 • Català.

Com a usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions d’ús i aquestes condicions generals de contractació. De la mateixa manera, declara ser major d’edat i tenir la capacitat jurídica i d’obrar necessàries per a l’accés als llocs web de CRÍTIC, SCCL i la contractació per mitjà dels mateixos.

CRÍTIC, SCCL es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar diàriament productes i serveis presentats a la seva botiga on-line.

CRÍTIC, SCCL ofereix la informació comercial de forma veraç. Aquesta informació, en alguna ocasió, podria contenir algun error tipogràfic; en aquests casos es procedirà a la seva rectificació. En els supòsits en què aquest error es produís en els preus i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, l’empresa l’hi comunicarà immediatament i el client podrà optar per rescindir la compra.

CRÍTIC, SCCL es reserva el dret de rebutjar comandes realitzades per clients que hagin tingut prèviament conflictes amb l’empresa com, per exemple, no retirar la comanda realitzada a través de contra reemborsament, retornar comandes amb freqüència, etc.

La durada del contracte quedarà vinculada al lliurament del producte sense perjudici del dret de desistiment.

2. Procés de contractació

Preus

Els preus aplicables a cada producte són els indicats en el lloc web i SÍ reflecteixen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA). Si fos aplicable qualsevol altre impost, així s’indicaria (IGIC o IPSI). Si el lloc del lliurament d’una comanda a un client és a un altre país amb diferent moneda, pot variar el preu final de venda al públic a causa de les diferències de canvi de moneda que poguessin ocasionar-se entre el moment de la fixació del preu de referència i el moment de la compra. CRÍTIC, SCCL podrà, si ho considera pertinent per a la seva política comercial, incrementar una vegada a l’any els preus de les subscripcions en base a l’augment de l’IPC anual de referència a l’Estat espanyol.

A pesar que intentem assegurar-nos que tots els preus que figurin a la pàgina web siguin correctes, poden produir-se errors. Si descobríssim un error en el preu dels productes que vostè ha adquirit, li informarem al més aviat possible. [Adaptació a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic]

Formes de pagament i execució de la comanda

El client podrà abonar l’import de la seva comanda optant per qualsevol de les següents formes. Durant el procés de compra haurà d’indicar la seva elecció:

 • Compra on-line amb targeta de crèdit o dèbit (pagament a través de la plataforma Stripe)

Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Sockets Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.

En pagar amb targeta VISA, MASTERCARD o AMERICAN EXPRESS se li sol·licitaran sempre les següents dades: el número de la targeta, la data de caducitat, i un codi de validació que coincideix amb les tres últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta VISA, MASTERCARD o AMERICAN EXPRESS oferint, d’aquesta forma, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

Aquesta forma de pagament és vàlida únicament al web.

Quan l’import d’una compra hagués estat carregat fraudulentament o indegudament utilitzant el número d’una targeta de pagament, el seu titular podrà exigir la immediata anul·lació del càrrec. En tal cas, les corresponents anotacions de deute i reabonament en els comptes del proveïdor i del titular s’efectuaran al més aviat possible.

No obstant això, si la compra hagués estat efectivament realitzada pel titular de la targeta i l’exigència de devolució no fos conseqüència d’haver-se exercit el dret de desistiment o de resolució i, per tant, hagués exigit indegudament l’anul·lació del corresponent càrrec, aquell quedarà obligat enfront de CRÍTIC, SCCL al rescabalament dels danys i perjudicis ocasionats com a conseqüència d’aquesta anul·lació.

Hem de recordar-li que el pagament s’ha de realitzar en EUROS i que totes les eventuals comissions de canvi i bancàries corren per compte del client.

En el cas de transferències bancàries realitzades des de fora d’Espanya, és molt important que en ordenar la transferència comuniqui sempre al seu banc fer-se càrrec de les comissions en origen, aquelles comissions bancàries i despeses corresponents a la seva entitat. De no ser així, CRÍTIC, SCCL podria paralitzar l’enviament de la seva comanda en no rebre la quantitat íntegra del mateix.

Les possibles comissions de canvi i bancàries són a càrrec del client.

La disponibilitat dels productes oferts per CRÍTIC, SCCL pot variar en funció de la demanda dels clients. Malgrat que actualitza l’estoc periòdicament, el producte sol·licitat pel client podria estar esgotat en aquest moment. En cas de no execució per indisponibilidad, CRÍTIC, SCCL, en el moment que tingui coneixement d’aquesta situació, ho notificarà al client. [Adaptació a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic]

3. Després de la contractació

Finalitzat el procés de compra, el client rebrà una confirmació del mateix per correu electrònic. És imprescindible que durant el procés de compra, l’usuari indiqui un correu electrònic vàlid. Si en 24 hores des de la finalització de la comanda no rep la confirmació, posi’s en contacte amb CRÍTIC, SCCL al telèfon d’atenció al client 00 34 623 033 787 o mitjançant el correu electrònic info@elcritic.cat.

El client, en rebre el producte a l’adreça de lliurament facilitada, rebrà una factura o còpia de la comanda.

Despeses de lliurament i transport

CRÍTIC, SCCL només realitza enviaments a:

 • Península (dins l’Estat espanyol)
 • Balears, Canàries, Ceuta i Melilla
 • Europa
 • Resta del món

Els enviaments es realitzen de la següent forma (destinació, termini d’entrega):

 • Península (Estat espanyol), 5-7 dies hàbils
 • Balears, 5-7 dies hàbils
 • Canàries, Ceuta i Melilla, 5-7 dies hàbils
 • Europa, 12-15 dies hàbils
 • Resta del món, 12-15 dies hàbils

Les despeses d’enviament estan incloses per a les destinacions anteriors.

En el cas que el client vulgui el lliurament del producte en un horari que difereixi dels horaris establerts per l’empresa de missatgeria o requereixi enviament urgent, s’haurà de consultar prèviament el preu posant-se en contacte amb CRÍTIC, SCCL. [Adaptació a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic]

Dret de desistiment, devolucions i reclamacions

El comprador disposarà d’un termini mínim de catorze dies naturals per desistir, a partir del dia que el client rebi el producte, sense cap penalització i sense indicació dels motius.

L’exercici del dret de desistiment haurà de realitzar-se mitjançant notificació a través comunicació telefònica a 00 34 623 337 787, dirigint-se al correu electrònic info@elcritic.cat, o remetent el seu escrit a la nostra adreça postal: Carrer de Casp, 43, baixos, 08010 Barcelona, o bé a través del formulari de desistiment.

Segons l’establert l’article 103 de la Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels consumidors i Usuaris, els subministraments de serveis o béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor o clarament personalitzats, o que, per la seva naturalesa, no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa, estan exempts de desistiment.

Despeses de devolució i transport

L’exercici del dret de devolució haurà de realitzar-se mitjaçant notificació a través de comunicació telefònica a 00 34 623 033 787, dirigint-se al correu electrònic info@elcritic.cat o remetent el seu escrit a la nostra adreça postal Carrer de Casp, 43, baixos, 08010 Barcelona.

En cas de desitjar la devolució d’un producte, la gestió d’aquesta la realitzarà el client i el cost de la mateixa l’assumirà el client.

En tot cas, els productes a retornar hauran d’estar en perfectes condicions, sense usar i en el seu embalatge original. Es prega, per tant, que, per evitar problemes en el transport, s’asseguri que el paquet va degudament protegit i precintat. Una vegada rebut/s, comprovarem el seu estat. En el moment en què comprovem que tant l’article, com els possibles components, accessoris, obsequis promocionals i documentació, estiguin complets i en perfectes condicions, procedirem a retornar els diners abonats.

Anul·lació de la comanda

Si l’anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida de mercaderia, el client no tindrà cap despesa. En el cas d’una anul·lació després de la sortida de la comanda, el client tindrà al seu càrrec les despeses d’enviament, així com les despeses de devolució d’aquesta mateixa comanda.

Llei aplicable i jurisdicció competent

La interpretació i l’execució de les presents condicions, així com tots els actes que en siguin conseqüència, quedaran sotmeses al dret de l’Estat espanyol, i en concret al de la comunitat autònoma de Catalunya, tret que existeixin disposicions d’ordre públic contràries a això.

Si els pica... Que es rasquin!

Suma't al periodisme contra el poder

Subscriu-t'hi ara!

Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Temps' i la pròxima que publiquem (juny 2024)

Torna a dalt
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies prement el botó “Accepto” o configurar-les o rebutjar-ne l'ús fent clic a “Configuració de Cookies”. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per tal que, si així ho desitja, impedexi que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Accepto Configuració de cookies