Crític Cerca

Llicència Creative Commons

CRÍTIC utilitza una llicència Creative Commons. Hem triat la llicència BY-NC-SA. Això vol dir que pots copiar, difondre i remesclar els nostres continguts a Internet, sempre i quan no n’obtinguis un benefici econòmic i sempre que utilitzis el mateix tipus de llicència, és a dir, CC-BY-NC-SA. Ens hauràs de citar i enllaçar la font i l’autor/a del contingut que facis servir. Si vols utilitzar els nostres continguts amb finalitats directa o indirectament comercials, posa’t en contacte amb nosaltres per tal que te n’autoritzem l’ús.

IMPORTANT: Les condicions d’aquesta llicència no s’apliquen a les fotografies i il·lustracions que publica CRÍTIC, excepte aquelles en què s’especifiqui el contrari.

Fem servir una llicència oberta perquè creiem en un periodisme que es difongui com a bé comú. Volem que el que expliquem arribi com més lluny millor. Que comparteixis els nostres continguts al teu blog, web personal o xarxes socials. Com més es difongui la nostra feina, més gran serà el retorn que rebrem de la comunitat i això repercutirà directament en CRÍTIC i la seva solidesa.

Volem dependre només de la gent. Suma't a CRÍTIC!

El periodisme no pot dependre dels grans poders econòmics o polítics, ni de grans anunciants o subvencions.

Subscriu-t'hi ara

Amb la modalitat anual, rebreu el Dossier CRÍTIC 6, 'Justícia Global'

Torna a dalt
Aquest web utilitza cookies. Si continues navegant entenem que ho acceptes.
Accepto Més informació