Adults lliures de mòbils
Limitar l'excés de pantalles entre els adolescents no servirà de gaire si les persones adultes no en fem també un ús responsable i crític
Marina Berga “L’habitatge cooperatiu és una alternativa per viure de manera digna” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Les alternatives al lloguer i la compra d'habitatge existeixen. Parlem de l'habitatge cooperatiu amb l'advocada del Col·lectiu Ronda
David Harvey “Hi ha una crisi d’habitatge i s’aboquen diners a projectes urbanístics sense sentit” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Entrevista al geògraf i antropòleg britànic i un dels teòrics socials més prestigiosos del món
Més sobre #DeQuiSónElsPisos
Qui són els supertenidors de Catalunya? Desa el contingut per llegir-lo més tard
CaixaBank, Cerberus, Blackstone i Cevasa són els que tenen més habitatges en règim de lloguer. Consulta aquí, per primer cop, el nom de les 303 empreses amb més pisos: disposen d'un total de 49.954
Milers de pisos buits no paguen l’impost de la Generalitat Desa el contingut per llegir-lo més tard
La recaptació de l'Agència Tributària per aquest concepte ha caigut un 51% en 5 anys: només 7.600 immobles van pagar el tribut el 2021
El mapa dels pisos buits de Catalunya Desa el contingut per llegir-lo més tard
CaixaBank, el BBVA i el Santander, amb el seu entramat de societats, acumularien més de 14.500 habitatges que són propietat de grans tenidors, el 42% del total
Ada Parellada “Amb la meitat del que es llença podríem combatre la fam” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Parlem de malbaratament i de cuina d'aprofitament amb la cuinera del Semproniana
Carlo Petrini “Polititzar l’alimentació és clau per combatre el desastre ambiental” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Entrevista al sociòleg i gastrònom italià, fundador del moviment Slow Food
Maria Nicolau “No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'

Revista ‘Aliment’
Onzena revista monogràfica editada per CRÍTIC, que posa el focus en la crisi alimentària de la nostra societat i s’estructura en quatre gran blocs: llavor, terra, menjar i reaprofitar.
10,00€
Preu subscriptors/ores: 9,00€