Dossier Crític

CIUTATS és el cinquè Dossier CRÍTIC. Una revista de 148 pàgines que analitza els problemes i els reptes de les ciutats del futur. Coordinada per Sergi Picazo, permet aprofundir, a través de reportatges, entrevistes i articles d’opinió, en els nous fenòmens urbans, com ara els problemes relacionats amb l’habitatge, el medi ambient, la desigualtat econòmica o l’accés a la tecnologia. Aquí en trobaràs més informació.

També pots comprar-la per 8 € (10 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.

EnviamentPunts de venda

NOVETAT! Busca CIUTATS als principals quioscos de Barcelona i la seva àrea metropolitana!

Andorra La Vella: La Puça
Arenys de Mar: El Set-ciències
Barcelona: Espai Contrabandos, Aldarull, Alibri, La Caníbal, Cap i Cua, Documenta, La Central, La Ciutat Invisible, Laie Cafè, Laie CCCB, El Lokal, Obaga, Pròleg, Rocaguinarda, Rosa de Foc, Taifa
Cardedeu: Badallibres
Girona: La 22
Granollers: La Gralla
Igualada: Aqualata
Lleida: Punt de Llibre
Mataró: Dòria, El Tramvia
Mollerussa: Dalmases
Mollet del Vallès: L’Illa
Palma: Drac Màgic
Rubí: Racó del llibre, L’Ombra
Sabadell: Llar del Llibre
Sallent: Ateneu Popular Rocaus
Sant Boi de Llobregat: Les hores
Sant Celoni: Els 4 gats
Sant Cugat del Vallès: Alexandria
Sant Just Desvern: Cal Llibreter
Santa Coloma de Gramenet: Carrer Major
Tarragona: La Rambla, La Capona
Terrassa: Synusia
Torroella de Montgrí: El Cucut
València: La Repartidora
Vilafranca del Penedès: L’Odissea
Vilanova i la Geltrú: La Mulassa, Llorens Llibres
Vilassar de Mar: Índex
Vic: La Tralla, Muntanya de Llibres


FEMINISME(S)

FEMINISME(S) és el quart Dossier CRÍTIC. Una revista de 144 pàgines que parla de les discriminacions que pateixen les dones al llarg de la seva vida i dels debats que s’han generat des del(s) feminisme(s) per donar-hi solucions… Aquí en tens tota la informació.

Aquest exemplar del Dossier Crític està esgotat!MAR CRÍTICA

Mar Crítica

MAR CRÍTICA és el tercer Dossier CRÍTIC. Una revista de 136 pàgines dedicada a la crisi de la Mediterrània en totes les seves vessants: refugiats, islamofòbia, Europa-fortalesa, primaveres àrabs… Aquí en tens més informació.

Aquest exemplar del Dossier Crític està esgotat!


VELL/NOU

Imprimir

VELL/NOU és el segon Dossier CRÍTIC. Una revista de 100 pàgines dedicada a la crisi del règim del 78 i l’emergència de la nova política. Aquí en tens més informació.

Pots comprar-la per 6 € (8 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.


EnviamentPROCÉS

Procés

PROCÉS és el primer Dossier CRÍTIC. Una revista de 100 pàgines dedicada al procés sobiranista, amb reportatges, entrevistes, articles d’opinió i també un còmic sobre la història de l’independentisme. Aquí en tens més informació.

Pots comprar-la per 6 € (8 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.


Enviament