Dossier Crític

CIUTATS és el cinquè Dossier CRÍTIC. Una revista de 148 pàgines que analitza els problemes i els reptes de les ciutats del futur. Coordinada per Sergi Picazo, permet aprofundir, a través de reportatges, entrevistes i articles d’opinió, en els nous fenòmens urbans, com ara els problemes relacionats amb l’habitatge, el medi ambient, la desigualtat econòmica o l’accés a la tecnologia. Aquí en trobaràs més informació.

També pots comprar-la per 8 € (10 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.

EnviamentPunts de venda

NOVETAT! Busca CIUTATS als principals quioscos de Barcelona i la seva àrea metropolitana!

Andorra La Vella: La Puça
Arenys de Mar: El Set-ciències
Barcelona: Espai Contrabandos, Aldarull, Alibri, La Caníbal, Cap i Cua, Documenta, La Central, La Ciutat Invisible, Laie Cafè, Laie CCCB, El Lokal, Obaga, Pròleg, Rocaguinarda, Rosa de Foc, Taifa
Cardedeu: Badallibres
Girona: La 22
Granollers: La Gralla
Igualada: Aqualata
Lleida: Punt de Llibre
Mataró: Dòria, El Tramvia
Mollerussa: Dalmases
Mollet del Vallès: L’Illa
Palma: Drac Màgic
Rubí: Racó del llibre, L’Ombra
Sabadell: Llar del Llibre
Sallent: Ateneu Popular Rocaus
Sant Boi de Llobregat: Les hores
Sant Celoni: Els 4 gats
Sant Cugat del Vallès: Alexandria
Sant Just Desvern: Cal Llibreter
Santa Coloma de Gramenet: Carrer Major
Tarragona: La Rambla, La Capona
Terrassa: Synusia
Torroella de Montgrí: El Cucut
València: La Repartidora
Vilafranca del Penedès: L’Odissea
Vilanova i la Geltrú: La Mulassa, Llorens Llibres
Vilassar de Mar: Índex
Vic: La Tralla, Muntanya de Llibres


OFERTA: PACK DE 4 REVISTES PER 25 €

Per a totes aquelles persones que descobreixen ara la nostra col·lecció de revistes ‘Dossier CRÍTIC’, oferim la possibilitat de comprar els 4 números que tenim disponibles (‘Ciutats’, ‘Feminisme(s)’, ‘Vell/Nou’ i ‘Procés’) per només 25 € (30 € per a persones amb domicili fora de l’Estat espanyol), despeses d’enviament incloses.


Enviament
FEMINISME(S)

FEMINISME(S) és el quart Dossier CRÍTIC. Una revista de 144 pàgines que parla de les discriminacions que pateixen les dones al llarg de la seva vida i dels debats que s’han generat des del(s) feminisme(s) per donar-hi solucions… Aquí en tens tota la informació.

També pots comprar-la per 8 € (10 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.

EnviamentMAR CRÍTICA

Mar Crítica

MAR CRÍTICA és el tercer Dossier CRÍTIC. Una revista de 136 pàgines dedicada a la crisi de la Mediterrània en totes les seves vessants: refugiats, islamofòbia, Europa-fortalesa, primaveres àrabs… Aquí en tens més informació. Aquest exemplar del Dossier Crític està esgotat!


VELL/NOU

Imprimir

VELL/NOU és el segon Dossier CRÍTIC. Una revista de 100 pàgines dedicada a la crisi del règim del 78 i l’emergència de la nova política. Aquí en tens més informació.

Pots comprar-la per 6 € (8 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.


EnviamentPROCÉS

Procés

PROCÉS és el primer Dossier CRÍTIC. Una revista de 100 pàgines dedicada al procés sobiranista, amb reportatges, entrevistes, articles d’opinió i també un còmic sobre la història de l’independentisme. Aquí en tens més informació.

Pots comprar-la per 6 € (8 € si vius fora de l’Estat espanyol) i te l’enviarem a casa. Les despeses d’enviament estan incloses.


Enviament