Cerca

Botiga

Dossier CRÍTIC ‘Temps’

7,00€

Preu subscriptors/es: 6,00€ Si ets subscriptor/a, per aplicar el descompte

Temps (2022) és el novè Dossier CRÍTIC. És una revista que analitza en unes 150 pàgines de reportatges, d’entrevistes, de reflexions i d’infografies com el capitalisme ha impulsat una sèrie de canvis culturals que, en ferma aliança amb el masclisme, han monetitzat cada fragment del nostre temps de vida.

Dirigida per Sergi Picazo i coordinada per Jordi de Miguel, compta amb la col·laboració de la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society. Els protagonistes principals de la revista Temps són els especialistes Jorge Moruno, Sara Moreno, Maria Nicolau i Liliana Arroyo, entrevistats a fons. Pel que fa a les opinions, destaca la de Carl Honoré, el periodista canadenc promotor de l’slow movement (‘moviment lent’). També hi ha articles d’opinió de Marta Junqué Surià, Fabian Mohedano, Antonio MaestreNúria Alcaraz Coca, Mar Vallecillos i Gonzalo Pin Arboledas. Així mateix, hi ha un apartat de poesia a càrrec d’Adriana Bertran Ania i quatre fotografies a doble pàgina d’Ivan Giménez.

El disseny i els infogràfics, com en anteriors dossiers, han estat elaborats per Helena Olcina (Fàbrika Gràfika). El projecte compta amb el suport editorial de Pol·len Edicions i la distribució de Virus.

Amb el suport del Pla de Foment de la Lectura 2021-2024 del Ministeri de Cultura i Esport.

També et pot interessar

Torna a dalt
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies prement el botó “Accepto” o configurar-les o rebutjar-ne l'ús fent clic a “Configuració de Cookies”. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per tal que, si així ho desitja, impedexi que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Accepto Configuració de cookies