Dret a Decidir

Xavier Domènech: “El dret a decidir i el blindatge dels drets socials són innegociables per a qualsevol acord a Madrid”

  • Sergi Picazo / Roger Palà
  • dilluns, 21 desembre 2015

En el marc del programa 'La Klau Crítica', Sergi Picazo i Roger Palà van entrevistar el guanyador de les eleccions espanyoles del 20-D a Catalunya, Xavier Domènech, d'En Comú Podem. En aquesta entrevista, Domènech afirma que el dret a decidir de Catalunya serà "innegociable" en qualsevol acord i afirma que "tots els 'candaus' que hi havia han saltat pels aires".

Més informació

Ignacio Escolar: “Els cercles del poder a Madrid consideren que això és un ‘pla Ibarretxe’. Una errada absoluta”

  • Sergi Picazo
  • dijous, 9 octubre 2014

Ignacio Escolar va ser un dels directors de diari més joves d'Espanya quan als 32 anys ja encapçalava l'extint diari Público. Avui impulsa ElDiario.es i és habitual dels “sanedrins” dels mitjans de comunicació espanyols. Es nota que sap de què parla quan parla dels passadissos del Madrid dels ministeris o de les ambulàncies socialistes al carrer Ferraz.

Més informació

#MomentCrític (2): les 10 claus del memorial de greuges sobiranista

  • Sergi Picazo
  • dijous, 4 setembre 2014

Els governs catalans fa anys que negocien amb l’Estat un encaix de Catalunya dins (o, ara ja, fora) d’Espanya. El memorial de greuges de la Generalitat i de la societat civil catalanista ha anat augmentant any rere any malgrat el traspàs de competències o les millores en el finançament aconseguides les darreres tres dècades.

Més informació