Hemeroteca
indústria càrnia
'Omertà' a la indústria càrnia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La producció i el consum actuals han desbordat tot límit ecològic i saludable. Hem de començar a veure la carn industrial com el que és: una font de problemes per a la societat
Per què les macrogranges també són un problema a Catalunya Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Segons un informe de Greenpeace, el sector porcí català va produir 412 quilos de carn per habitant l’any 2019 i va liderar l’emissió de CO2 de l’Estat
Ariadna Nieto Espinet i Silvia Valenzuela Lamas
Desconstruir els plaers de la carn Desa el contingut per llegir-lo més tard
Si realment volem implementar un model productiu més sostenible, cal reconnectar amb la producció local, repensar el nostre model alimentari i apostar per un consum carni de qualitat
Una mica d'impossible o m'ofego
Agafa aire: suma't a CRÍTIC
Subscriu-t'hi!
Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Habitar' i un pack de productes de marxandatge
Potser no som els preferits de Google ni d'Elon Musk (X)
Però sí que podem ser cada dia al teu correu electrònic. Apunta't al nostre butlletí!
