[VÍDEO] Conversa amb Leticia Dolera arran del seu llibre ‘Morder la manzana’

Us oferim a continuació el vídeo íntegre de l’acte coorganitzat per les cooperatives CRÍTIC, La Ciutat Invisible i La Tremenda, en el qual les comunicadores culturals Mireia Mora i Júlia Bertran conversen durant més d’una hora amb l’actriu i directora de cinema Leticia Dolera, al voltant del llibre que aquesta última acaba de publica a Planeta, titulat ‘Morder la manzana. La revolución será feminista o no será’. L’acte es va fer l’1 de març de 2018 a la Lleialtat Santsenca (Sants, Barcelona), amb l’assistència d’unes 200 persones.

Deixa el teu comentari

Amb el suport de:

Birres Crítiques és el nom genèric que donem als actes públics distesos que CRÍTIC organitza en diferents espais per conversar amb personatges interessants amb la participació dels assistents. En aquest blog, trobareu els vídeos de totes les edicions de Birres Crítiques, que es fan en col·laboració amb la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC) i el Col·lectiu Ronda. També hi hem allotjat vídeos d'altres actes públics de CRÍTIC, com ara debats o presentacions.

Cerca al blog