Crític Cerca

Serveis a tercers

CRÍTIC és més que un mitjà de comunicació. La nostra cooperativa desenvolupa diverses línies d’activitat, des dels serveis editorials fins a la consultoria de comunicació o la formació. Ens agrada que ens proposin idees per tirar endavant nous projectes. Si teniu ganes que treballem plegats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al correu [email protected] o al telèfon 646 244 225.

Integra’t a la Comunitat CRÍTIC

Voleu que el vostre projecte formi part de la Comunitat CRÍTIC? CRÍTIC és una finestra oberta a l’economia social i solidària i a tots aquells projectes amb vocació transformadora. Seccions de CRÍTIC com ‘Diners a contrallum‘, ‘Legítima defensa‘, ‘Sostre Crític‘, ‘Emprenedoria Crítica‘ o ‘Joves a contracorrent‘ són possibles gràcies a l’impuls d’empreses, entitats, cooperatives i institucions que han esdevingut partners de CRÍTIC. Vosaltres podríeu ser-ne els pròxims.

Serveis editorials

A CRÍTIC tenim experiència en la realització de serveis editorials per a tercers, des de la producció i redacció de continguts de qualsevol tipus i format, passant pel disseny editorial, l’edició i maquetació i els serveis lingüístics.

Consultoria de comunicació

Voleu fer canvis en la política de comunicació del vostre projecte? Teniu alguna idea i voleu donar-la a conèixer? A CRÍTIC tenim experiència contribuint a millorar la comunicació de projectes, ol·lectius, entitats i empreses, sempre des del #sentitcrític.

Serveis formatius

Voleu comptar amb algun dels professionals de CRÍTIC perquè formi part com a docent d’algun curs o seminari? A CRÍTIC treballem la docència enfocada a diversos àmbits, des del periodisme d’investigació fins a la formació en matèria d’emprenedoria empresarial i comunicativa.

Volem dependre només de la gent. Suma't a CRÍTIC!

El periodisme no pot dependre dels grans poders econòmics o polítics, ni de grans anunciants o subvencions.

Subscriu-t'hi ara

Amb la modalitat anual, rebreu el Dossier CRÍTIC 6, 'Justícia Global'

Torna a dalt
Aquest web utilitza cookies. Si continues navegant entenem que ho acceptes.
Accepto Més informació