Crític Cerca

Actes

#Birrescrítiques amb Joan Tardà i Xavier Domènech

L'exdiputat d'ERC i l'exlíder dels Comuns van conversar sobre l'actualitat política de Catalunya, l'Estat espanyol i els reptes de les esquerres

L’exdiputat d’Esquerra Republicana, Joan Tardà, i l’exlíder del Comuns, Xavi Domènech, acaben de publicar Entre Ítaca i Icària. Reflexions sobre Catalunya, Espanya i les esquerres‘, un llibre de converses sobre la seva experiència política dels últims anys, sobre el tensionament polític entre Catalunya i Espanya i el decurs del catalanisme popular i d’esquerres en temps incerts.

Amb aquesta excusa, el passat divendres 7 de juny, els dos líders polítics van conversar en una nova edició de #Birrescrítiques que van servir també per presentar les XV Jornades de la UPEC . Tardà i Domènech van contestar les preguntes de Jordi Serrano i Júlia Trias, de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya, en una taula moderada per la periodista de CRÍTIC, Laura Aznar. L’acte es va celebrar a la Lleialtat Santsenca.

Les #BirresCrítiques són un cicle de xerrades disteses, acompanyades d’una bona cervesa artesana, que compta amb el suport de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya(UPEC) i del Col·lectiu Ronda. En aquesta ocasió, van comptar també amb la col·laboració de la Lleialtat Santsenca.

Aquest article només és possible gràcies a la col·laboració de les persones subscriptores

El periodisme no pot dependre dels grans poders econòmics o polítics, ni de grans anunciants o subvencions.

Subscriu-t'hi ara

Amb la modalitat anual, rebreu el llibre 'Catalunya: un moment crític' i la revista 'Justícia Global'

Torna a dalt
Aquest web utilitza cookies. Si continues navegant entenem que ho acceptes.
Accepto Més informació