Cerca

Actes

Què mengem? Presentació de la revista ‘Aliment’, amb Martí Sales i Ana Polo

L'escriptor i la periodista hi parlaran d'alimentació sostenible, de la bombolla gastronòmica i del poder de la gent per canviar allò que mengem per transformar el món

Dimarts 18 de juliol, a les 19:30 hores

La Iguana (c/ Rosés, 46, Sants, Barcelona) Com arribar-hi

Reserva una plaça

Us convidem a assistir a la presentació pública de la nova revista monogràfica anual de CRÍTIC, Aliment, que farem el dimarts 18 de juliol, a les 19:30 hores, a La Iguana Cultura de Proximitat, un espai cultural del barri de Sants amb el qual encetem col·laboració. La directora de la revista, Laia Soldevila, i el coordinador editorial, Jordi de Miguel, seran els encarregats de presentar l’acte i explicar els continguts de la revista. A continuació, allà mateix, enregistrarem en directe un nou capítol d’El pòdcast de CRÍTIC, presentat per Laura Aznar. Aquest episodi, dedicat íntegrament a la crisi alimentària i a l’alimentació sostenible, comptarà amb la participació de l’escriptor Martí Sales, autor del llibre de relats que es titula precisament Aliment, i de la periodista Ana Polo. Amb ells, parlarem de sobirania alimentària, de la bombolla gastronòmica i del poder de la gent per canviar allò que mengem per transformar el món. Al final de l’acte, hi haurà música a càrrec de les PD Candela i la possibilitat de prendre alguna cosa a la barra de La Iguana.

L’entrada a l’acte és gratuïta per a tothom. Com sempre, les persones subscriptores de CRÍTIC hi poden reservar dues places cadascuna, tot fent servir l’enllaç que trobareu al principi i al final d’aquest text. Us recordem que l’aforament de la sala és limitat. La Iguana es troba al carrer de Rosés, 46, en ple barri de Sants (Barcelona).

Aliment és l’onzena revista anual monogràfica de CRÍTIC. En les seves 144 pàgines de reportatges, d’entrevistes, d’articles d’opinió i també d’infografies i d’imatges a doble pàgina, la publicació reflexiona sobre la crisi alimentària de la nostra societat, una crisi que no és conjuntural sinó estructural, i afecta tant la producció d’aliments (pagesos, ramaders, pescadors…) com la manipulació, la distribució i el consum. Dirigida per Laia Soldevila i coordinada per Jordi de Miguel, la revista s’estructura en quatre grans blocs: llavor, terra, menjar i reaprofitar, que són quatre moments clau del cicle de l’alimentació.

Entre les persones entrevistades o que aporten la seva opinió a la revista, hi ha el gastrònom i sociòleg italià Carlo Petrini; l’exdirigent de la Unió de Pagesos Pep Riera; la investigadora alimentària Marta G. Rivera Ferre; la cuinera Ada Parellada; el filòsof i assagista Santiago Alba Rico; la veterinària i escriptora María Sánchez; la ramadera i activista rural Vanesa Freixa; la doctora en Filosofia Marta Tafalla; l’escriptor Martí Sales; el pagès i ramader ecològic Pino Delàs; el també pagès Gerard Batalla, i les sanitàries M. Luz Talavera i Francesca Zapater, membres del Fòrum Català d’Atenció Primària (FoCAP).

Reserva una plaça

Només les persones subscriptores poden reservar places per a aquest acte.

Una mica d'impossible o m'ofego

Agafa aire. Suma't a CRÍTIC ara que fem deu anys!

Subscriu-t'hi!

Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Habitar' (2024) i la revista 'Emergència' (2021)

Torna a dalt
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers d'anàlisi per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com per a l'anàlisi de la seva navegació. Pot acceptar totes les cookies prement el botó “Accepto” o configurar-les o rebutjar-ne l'ús fent clic a “Configuració de Cookies”. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per tal que, si així ho desitja, impedexi que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.
Accepto Configuració de cookies