Crític Cerca

Actes

Conversa entre Yayo Herrero i David Fernández al voltant de l’emergència climàtica i el pensament crític

Tancarà el cicle d'activitats 'Setembre CRÍTIC', amb el qual celebrem els 5 anys del nostre mitjà digital

Divendres, 27 de setembre de 2019, a les 19 hores

Aula 1 del CCCB (c/ Montalegre, 5, 08001 Barcelona) Com arribar-hi

Reserva una plaça
Yayo Herrero i David Fernàndez seran els ponents del debat del divendres 27 de setembre / Fotos: DAVID SABADELL i JORDI BORRÀS

Com a activitat culminant del ‘Setembre CRÍTIC’ que farem per celebrar el cinquè aniversari del nostre mitjà, el divendres 27 de setembre a les 19 hores, convoquem un acte públic de debat i reflexió. Es farà a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i hi participaran dues persones que en els darrers anys s’han convertit en referents en els seus camps respectius: l’antropològa, professora i activista ecofeminista madrilenya Yayo Herrero, i el periodista i exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya David Fernández. Dos periodistes de CRÍTIC moderaran la conversa, que girarà entorn de l’emergència climàtica aprofitant que el mateix 27 s’haurà celebrat la Vaga Mundial pel Clima. També aprofitarem per parlar de cultura i pensament crític.

Un cop acabat l’acte, totes les persones lectores, subscriptores, sòcies i amigues de CRÍTIC que ho vulguin, estan convidades a la Festa de celebració dels 5 anys de vida del nostre mitjà digital, que farem al bar ‘Terracccita’, situat al mateix recinte del CCCB. Les persones subscriptores i sòcies, a més, disposaran de consumicions gratuïtes, com a agraïment al suport econòmic que ens han donat en aquests cinc anys i que ens han permés de no dependre d’altres empreses ni de cap institució pública.

Més informació sobre ‘Setembre CRÍTIC’ aquí.

Reserva una plaça

Només les persones subscriptores poden reservar places per a aquest acte.

Aquest article només és possible gràcies a la col·laboració de les persones subscriptores

El periodisme no pot dependre dels grans poders econòmics o polítics, ni de grans anunciants o subvencions.

Subscriu-t'hi ara

Amb la modalitat anual, rebreu a finals d'any el pròxim Dossier CRÍTIC.

Torna a dalt
Aquest web utilitza cookies. Si continues navegant entenem que ho acceptes.
Accepto Més informació