Gustavo Duch

Veterinari, escriptor i activista per la sobirania alimentària
Veterinari, escriptor i activista per la sobirania alimentària. Coordina actualment la revista revista 'Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas'. Va dirigir l'ONG Veterinaris Sense Fronteres (1991-2009). Ha escrit els llibres 'Lo que hay que tragar', 'Alimentos bajo sospecha' i 'No Vamos a tragar' i els reculls de contes 'Sin lavarse las manos', 'Mucha Gente Pequeña' i 'Secretos y Cosechas'.
El preu dels aliments: un argument que no té valor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Un informe de la cooperativa El Pa Sencer demostra que alimentar-nos amb el que produeix la petita pagesia de proximitat no és més car que anar al supermercat
L’origen del coronavirus? Els Quatre Monocultius de l’Apocalipsi Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’expansió dels monocultius agraris i ramaders provoquen la destrucció de la biodiversitat i afavoreixen l'expansió dels virus.
Vols que passin coses?
Quan poses diners a CRÍTIC, passen coses
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebreu les dues últimes revistes publicades i un pack de marxandatge.
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic (i un cop al mes, el butlletí Eco-CRÍTIC)
Si vols conèixer quins continguts nous publiquem (i tot el que fem sobre l'emergència ecològica), pots formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost.
