Opinió
Martí Sales

Recomanacions per rebentar la bombolla gastronòmica Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’afany de lucre desmesurat ha convertit l’ofici de cuinar per als altres en un negoci que ha perdut el món de vista
La veritat sempre és nova Desa el contingut per llegir-lo més tard
I si, quan ens trobem els veïns a l’ascensor, en comptes de parlar del temps o del Barça, els preguntem què van somniar anit?
Un pam de món Desa el contingut per llegir-lo més tard
El gos cosmopolita s'endinsa a les Guilleries, que és també el títol del darrer llibre de Ferran Garcia (Males Herbes), i s'entaula al restaurant El Ferrer del Tall per gaudir de la filosofia gastronòmica de Maria Nicolau
Crestes i potència Desa el contingut per llegir-lo més tard
Un passeig cultural amb els autors del fanzín 'Mancebía Postigo' i l'artista i realitzadora de documentals Mireia Sallarès
Una mica d'impossible o m'ofego
Suma't a CRÍTIC i rep el llibre 'Pujol i jo'
Subscriu-t'hi!
Amb la quota solidària, rebràs a casa el llibre 'Pujol i jo', de Txema Seglers, i la revista 'Habitar'
Potser no som els preferits de Google ni d'Elon Musk (X)
Però sí que podem ser cada dia al teu correu electrònic. Apunta't al nostre butlletí!
