Hemeroteca
Dossier Crític
Quins avantatges té ser subscriptor/a de CRÍTIC? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Llegir els continguts en primícia, tenir descomptes en formacions, participar en sortejos de llibres i d'entrades d'espectacles, reservar places als actes... són al·licients afegits per als membres de la nostra comunitat
Gustavo Duch i Patricia Dopazo
2041: tanca l'últim supermercat de la Baixa Segarra Desa el contingut per llegir-lo més tard
Aquesta notícia no és real; és un passaport per imaginar mons possibles a partir d’un canvi de model del sistema alimentari
La biosfera necessita vida salvatge, no ramaderia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La ciència ens diu que la ramaderia extensiva emet tants gasos amb efecte d’hivernacle com la intensiva
No en diguis 'inflació': digues-ne 'crisi alimentària' Desa el contingut per llegir-lo més tard
El sistema alimentari actual va néixer i créixer gràcies a una energia barata i a l’externalització dels seus impactes: això s’ha acabat
Comensalitat i resistència Desa el contingut per llegir-lo més tard
La resistència enfront del capitalisme, però també enfront de la xenofòbia i del nacionalisme identitari, implica menjar junts, bé i de tot una mica
Sempre hi haurà una llavor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Apropar-nos a la llavor pot ser una bona eina per canviar la manera com habitem el territori i ens hi relacionem
Recomanacions per rebentar la bombolla gastronòmica Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’afany de lucre desmesurat ha convertit l’ofici de cuinar per als altres en un negoci que ha perdut el món de vista
Ada Parellada “Amb la meitat del que es llença podríem combatre la fam” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Jordi de Miguel
Parlem de malbaratament i de cuina d'aprofitament amb la cuinera del Semproniana
Ni pagesos ni ciutadans lliures amb cuina pròpia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La pagesia no es pot salvar només a base de fotos a Instagram, consells de 'coaching' empresarial o apel·lacions al consumidor
Pep Riera "Ara la terra és per especular, no és per treballar-la" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista a l'històric dirigent de la Unió de Pagesos
Carlo Petrini "Polititzar l'alimentació és clau per combatre el desastre ambiental" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al sociòleg i gastrònom italià, fundador del moviment Slow Food
Si els pica... Que es rasquin!
Suma't al periodisme contra el poder
Subscriu-t'hi ara!Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Temps' i la pròxima que publiquem (juny 2024)