Hemeroteca
Dossier Crític
Ni pagesos ni ciutadans lliures amb cuina pròpia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La pagesia no es pot salvar només a base de fotos a Instagram, consells de 'coaching' empresarial o apel·lacions al consumidor
Pep Riera "Ara la terra és per especular, no és per treballar-la" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista a l'històric dirigent de la Unió de Pagesos
Carlo Petrini "Polititzar l'alimentació és clau per combatre el desastre ambiental" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al sociòleg i gastrònom italià, fundador del moviment Slow Food
'Aliment', una revista per entendre la crisi alimentària global Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
L'onzena revista monogràfica de CRÍTIC posa el focus en com produïm i consumim els aliments, des de la llavor fins a la taula, passant per la terra i acabant en el reaprofitament
La pandèmia de la son Desa el contingut per llegir-lo més tard
Les persones amb un nivell socioeconòmic més baix pateixen taxes més altes de trastorns del son, i és probable que l’horari d’estiu permanent exacerbi aquests problemes
8-8-8: un triangle androcèntric Desa el contingut per llegir-lo més tard
Necessitem temps per trobar-nos i teixir xarxes de suport comunitari i organització política
La qualitat del temps Desa el contingut per llegir-lo més tard
Imputar al temps atributs com la qualitat és més còmode que fer-ho amb la nostra organització social. Ens és més fàcil defugir responsabilitats si ens referim al temps que si parlem de la vida
Maria Nicolau "No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Calpena
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'
Et sorprèn moltíssim trobar-t’ho tot tancat els diumenges? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Sandra Vicente
Dades que t'indignaran sobre com afecta la liberalització d'horaris comercials les treballadores, el consumisme i el petit comerç de barri
'No puc més', nova revista sobre l'esgotament i el malestar mental Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
CRÍTIC posa el focus en els creixents problemes de salut mental a Catalunya i analitza les circumstàncies socials, culturals, laborals i econòmiques que alteren el benestar emocional
Salut mental i autocura: solucions privades a una epidèmia social Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laura Aznar
A Catalunya, només hi ha 10 psicòlegs per cada 100.000 habitants, i la llista d’espera per concertar una visita es dilata fins a tres o quatre mesos
Per Nadal, sigues Crític
Aquestes festes, dona'ns el teu suport
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebràs a casa les dues últimes revistes publicades, 'Aliment' i 'No puc més'.
