Formar professionals contra el canvi climàtic i la sequera Desa el contingut per llegir-lo més tard
La Universitat de Barcelona ofereix un màster en Ciència i Gestió Integral de l’Aigua i un màster en Meteorologia per abordar els impactes de la crisi climàtica
Quatre bàsics per entendre què carai són els comuns i els espais publicocomunitaris Desa el contingut per llegir-lo més tard
“La política del comú: teoria i pràctica”, organitzada per la Fundació Sentit Comú, va servir per fer balanç de les pràctiques en tres àmbits d’allò comunitari o comú: el patrimoni municipal i la seva gestió, la cultura i les cures / la salut
Dues maneres d’entendre el món segons Tàpies Desa el contingut per llegir-lo més tard
La Fundació Antoni Tàpies acull dues exposicions sobre la influència del budisme zen i del pensament científic en l’obra de l’artista barceloní
Per què és important que l’educació en economia als instituts sigui més crítica i plural? Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’economia és una eina clau per entendre i abordar els problemes socials i ambientals del planeta, i per això és necessari potenciar-la als centres educatius
Cultura crítica
El CCCB prepara un 2024 en defensa del planeta i de l’art Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’equipament barceloní presentarà l’any vinent exposicions sobre el model urbà nord-americà, la preservació de l’Amazònia i la cineasta francesa Agnès Varda
Cinc dones de les arts escèniques a Catalunya que has de conèixer Desa el contingut per llegir-lo més tard
La col·lecció del Museu de les Arts Escèniques reconeix artistes rellevants oblidades del panorama artístic com Margarida Xirgu, Mary Santpere o María Araujo
Els canvis globals del planeta s’incorporen als estudis de Geografia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La UB ofereix, a partir del curs que ve, un nou grau en Geografia i Canvi Global, una titulació pionera amb la sostenibilitat com a eix vertebrador
Alimentació sostenible
Daniele Rossi “Un aliment ecològic també pot ser més barat; la clau és eliminar intermediaris” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Entrevista al cofundador del moviment 'slow food' a Barcelona
Menjar de proximitat, el puntal de futur de la regió metropolitana Desa el contingut per llegir-lo més tard
Un dels reptes fonamentals de la regió metropolitana del 2030 és garantir una alimentació sostenible, sana i equilibrada per a tots els seus habitants
Foodback: ni un quilo de menjar al contenidor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mercabarna ha obert un centre d'aprofitament alimentari per combatre el malbaratament al gran mercat
Compte enrere per al futur de la pesca Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’Administració i els professionals consideren que és un moment clau per fer revertir la greu situació que pateix l'economia blava del país
Sergi Tudela “Sense consumidors no hi ha pescadors” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Entrevista al director general de Política Marítima i Pesca Sostenible de la Generalitat de Catalunya
Món rural, una recepta possible contra el canvi climàtic Desa el contingut per llegir-lo més tard
Amb la col·laboració de