Hemeroteca
pagesia
Sobirania alimentària: ens hi apropem? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Text: Joan Vila i Triadú / Fotos: Ivan Giménez
La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà; el pagès Pep Riera, i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera debaten com impulsar que Catalunya sigui sobirana en l'àmbit de l'alimentació
[VÍDEO] Sobirania alimentària, a debat a l'Ateneu CRÍTIC Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Amb la consellera d'Agricultura Teresa Jordà, el pagès Pep Riera i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera ens preguntem si Catalunya està preparada per ser sobirana en l'àmbit de l'alimentació
Gerard Batalla "Aquesta crisi ens obliga a preguntar-nos com produïm el que mengem" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevistem el pagès Gerard Batalla sobre el dret a l’alimentació, la producció de petits pagesos com a model a defensar i la lluita contra les grans multinacionals que volen treure beneficis d’aquesta pandèmia.
Mercabarna, una empresa pública desconeguda: més agronegoci, menys sobirania alimentària Desa el contingut per llegir-lo més tard
Marc Font
Després d'un llarg procés de diàleg amb l'Ajuntament de Barcelona, el sector agroecològic ha elaborat un document amb propostes per capgirar el model actual, com la creació d'un Consell Alimentari Municipal
Aquest 2021, enfortim la resistència crítica!
Per fer un periodisme lliure, independent i amb una mirada social, ens calen 250 subscriptors més amb quota solidària
Subscriu-t'hi ara
Amb la quota anual, rebreu el dossier monogràfic núm. 7, 'Crisi o vida'
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic
Si vols conèixer periòdicament quins continguts nous publiquem, pots entrar a formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost econòmic.
