Hemeroteca
ruralitat
Gustavo Duch “Hem de despoblar les ciutats” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al veterinari, escriptor i activista per la sobirania alimentària
Abans de marxar de la ciutat, potser que ens fem unes quantes preguntes Desa el contingut per llegir-lo més tard
Potser el que pensem fer és convertir les ciutats en llocs d’un sol ús. Territoris gastats, sense valor aparent. El consum compulsiu dels llocs sense que s'hi faci una acció reparadora és molt perillós
Maria Nicolau “El capitalisme ha extirpat la cuina del centre de la vida” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevistem la cuinera del restaurant Ferrer de Tall. Consumir de proximitat, fer rebost i reaprofitar són algunes de les seves proclames.
Territori de Masies: viure-hi i viure’n Desa el contingut per llegir-lo més tard
Josep Comajoan
El Baix Solsonès aprofita l’empenta del producte de proximitat per reivindicar-se com una aposta sostenible i de qualitat en l’era post-Covid
Del reconeixement mutu als reptes compartits: cap a una nova relació camp-ciutat Desa el contingut per llegir-lo més tard
Aquesta transició ha de partir d’uns lligams entre ambdues realitats de forma incloent, horitzontal i mútuament profitosa, amb la mutació de la vella interdependència en un nexe de complicitat
La ruralitat: un món d’oportunitats laborals per als joves Desa el contingut per llegir-lo més tard
Berta Artigas
CRÍTIC recull 5 projectes impulsats per joves que contribueixen a canviar la idea que el rural és un entorn llunyà, poc atractiu i desfasat
Suma't a CRÍTIC!
Et necessitem més que mai per donar un nou impuls al nostre mitjà de comunicació
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebràs a casa les dues últimes revistes publicades, 'Aliment' i 'No puc més'.
