Hemeroteca
Agricultura
‘El pòdcast de CRÍTIC’ #5: Cuina, desig i política, amb Martí Sales Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Conversa amb el poeta, escriptor i músic, durant l'acte de presentació de la revista 'Aliment' el 18 de juliol passat, més una adaptació del concurs ‘MasterChef’, a càrrec de la periodista Ana Polo
Vanesa Freixa "El món rural no s’adona del menyspreu que pateix" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Anna Enrech
Entrevista a la ramadera i activista rural, autora del llibre 'Ruralisme. La lluita per una vida millor'
'Aliment', una revista per entendre la crisi alimentària global Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
L'onzena revista monogràfica de CRÍTIC posa el focus en com produïm i consumim els aliments, des de la llavor fins a la taula, passant per la terra i acabant en el reaprofitament
Lluís Mijoler "L'àrea metropolitana hauria de poder escollir el seu govern en unes eleccions" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Joan Vila i Triadú
Entrevista a l'alcalde del Prat de Llobregat i responsable de política municipal dels Comuns
Camila del Mármol i Bernat Lavaquiol
El Pirineu català: històries perifèriques Desa el contingut per llegir-lo més tard
Els projectes que es presenten moltes vegades venen guarnits de promeses, com remeis destinats a guarir els problemes del territori, i, en realitat, només fan que aprofundir la ferida
Amb animals o sense animals? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Si les dietes vegetarianes o veganes comporten mantenir un model agrícola sense bestiar, no sortirem de la crisi alimentària actual
El preu dels aliments: un argument que no té valor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Un informe de la cooperativa El Pa Sencer demostra que alimentar-nos amb el que produeix la petita pagesia de proximitat no és més car que anar al supermercat
Agricultura regenerativa: la cara i la creu d’un antídot climàtic Desa el contingut per llegir-lo més tard
Convertir totes les terres de cultiu i pastures del món al model d'agricultura orgànica regenerativa permetria segrestar més del 100% de les emissions anuals actuals de CO2
Per què ser jove i pagès és una missió (quasi) impossible Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Carrera
Gràfics i dades que expliquen les causes de la falta de relleu a la pagesia catalana: només el 9,5% dels pagesos són joves i, per contra, el 66% tenen ja més de 55 anys
La fi del menyspreu rural Desa el contingut per llegir-lo més tard
La ruralitat és vista sovint com una expressió estereotipada d’unes formes de vida allunyades de la modernitat
La crisi alimentària que s'amaga rere l'aturada dels camioners Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Tempesta perfecta al món de l'alimentació: transportistes al límit pel preu de la benzina, manca de fertilitzants per culpa del gas i guerra a Ucraïna, "el graner d'Europa"
Suma't a CRÍTIC, suma't a la resistència!
Venen temps difícils, toca resistir. Et necessitem més que mai per donar un nou impuls al nostre mitjà de comunicació.
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebràs a casa les dues últimes revistes publicades, 'Aliment' i 'No puc més'.
No som els preferits de Google
Però sí que podem ser cada dia al teu correu. Apunta't al butlletí!
