Hemeroteca
cuina
‘El pòdcast de CRÍTIC’ #5: Cuina, desig i política, amb Martí Sales Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Conversa amb el poeta, escriptor i músic, durant l'acte de presentació de la revista 'Aliment' el 18 de juliol passat, més una adaptació del concurs ‘MasterChef’, a càrrec de la periodista Ana Polo
Carlo Petrini "Polititzar l'alimentació és clau per combatre el desastre ambiental" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al sociòleg i gastrònom italià, fundador del moviment Slow Food
'Aliment', una revista per entendre la crisi alimentària global Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
L'onzena revista monogràfica de CRÍTIC posa el focus en com produïm i consumim els aliments, des de la llavor fins a la taula, passant per la terra i acabant en el reaprofitament
Maria Nicolau "No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Calpena
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'
Marta G. Rivera Ferre "El nostre model alimentari fa aigües per tot arreu" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris
Talaia i allioli Desa el contingut per llegir-lo més tard
Seguint el gos Llobregat amunt, ens trobem amb en Pep Espelt i l'Eduard Finestres del Kovent de Cal Rosal (Berga) i la Judit Carrera del CCCB
Maria Nicolau “El capitalisme ha extirpat la cuina del centre de la vida” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevistem la cuinera del restaurant Ferrer de Tall. Consumir de proximitat, fer rebost i reaprofitar són algunes de les seves proclames.
Suma't a CRÍTIC!
Et necessitem més que mai per donar un nou impuls al nostre mitjà de comunicació
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebràs a casa les dues últimes revistes publicades, 'Aliment' i 'No puc més'.
