Hemeroteca
cuina
Comensalitat i resistència Desa el contingut per llegir-lo més tard
La resistència enfront del capitalisme, però també enfront de la xenofòbia i del nacionalisme identitari, implica menjar junts, bé i de tot una mica
Ada Parellada “Amb la meitat del que es llença podríem combatre la fam” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Jordi de Miguel
Parlem de malbaratament i de cuina d'aprofitament amb la cuinera del Semproniana
‘El pòdcast de CRÍTIC’ #5: Cuina, desig i política, amb Martí Sales Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Amb la col·laboració de
Conversa amb el poeta, escriptor i músic, durant l'acte de presentació de la revista 'Aliment' el 18 de juliol passat, més una adaptació del concurs ‘MasterChef’, a càrrec de la periodista Ana Polo
Carlo Petrini "Polititzar l'alimentació és clau per combatre el desastre ambiental" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al sociòleg i gastrònom italià, fundador del moviment Slow Food
'Aliment', una revista per entendre la crisi alimentària global Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
L'onzena revista monogràfica de CRÍTIC posa el focus en com produïm i consumim els aliments, des de la llavor fins a la taula, passant per la terra i acabant en el reaprofitament
Maria Nicolau "No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Calpena
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris i professora d’investigació del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)
Talaia i allioli Desa el contingut per llegir-lo més tard
Seguint el gos Llobregat amunt, ens trobem amb en Pep Espelt i l'Eduard Finestres del Kovent de Cal Rosal (Berga) i la Judit Carrera del CCCB
Maria Nicolau “El capitalisme ha extirpat la cuina del centre de la vida” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevistem la cuinera del restaurant Ferrer de Tall. Consumir de proximitat, fer rebost i reaprofitar són algunes de les seves proclames.
Una mica d'impossible o m'ofego
Agafa aire. Suma't a CRÍTIC ara que fem deu anys!
Subscriu-t'hi!Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Habitar' (2024) i un pack de productes de marxandatge
1
1