Hemeroteca
cuina
Comensalitat i resistència Desa el contingut per llegir-lo més tard
La resistència enfront del capitalisme, però també enfront de la xenofòbia i del nacionalisme identitari, implica menjar junts, bé i de tot una mica
Ada Parellada “Amb la meitat del que es llença podríem combatre la fam” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Jordi de Miguel
Parlem de malbaratament i de cuina d'aprofitament amb la cuinera del Semproniana
‘El pòdcast de CRÍTIC’ #5: Cuina, desig i política, amb Martí Sales Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Amb la col·laboració de
Conversa amb el poeta, escriptor i músic, durant l'acte de presentació de la revista 'Aliment' el 18 de juliol passat, més una adaptació del concurs ‘MasterChef’, a càrrec de la periodista Ana Polo
Carlo Petrini "Polititzar l'alimentació és clau per combatre el desastre ambiental" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al sociòleg i gastrònom italià, fundador del moviment Slow Food
'Aliment', una revista per entendre la crisi alimentària global Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
L'onzena revista monogràfica de CRÍTIC posa el focus en com produïm i consumim els aliments, des de la llavor fins a la taula, passant per la terra i acabant en el reaprofitament
Maria Nicolau "No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Calpena
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris i professora d’investigació del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)
Talaia i allioli Desa el contingut per llegir-lo més tard
Seguint el gos Llobregat amunt, ens trobem amb en Pep Espelt i l'Eduard Finestres del Kovent de Cal Rosal (Berga) i la Judit Carrera del CCCB
Maria Nicolau “El capitalisme ha extirpat la cuina del centre de la vida” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevistem la cuinera del restaurant Ferrer de Tall. Consumir de proximitat, fer rebost i reaprofitar són algunes de les seves proclames.
Una mica d'impossible o m'ofego
Agafa aire: suma't a CRÍTIC
Subscriu-t'hi!
Amb la quota solidària, rebràs a casa la revista 'Habitar' i un pack de productes de marxandatge
Potser no som els preferits de Google ni d'Elon Musk (X)
Però sí que podem ser cada dia al teu correu electrònic. Apunta't al nostre butlletí!
