Hemeroteca
cuina
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris
Talaia i allioli Desa el contingut per llegir-lo més tard
Seguint el gos Llobregat amunt, ens trobem amb en Pep Espelt i l'Eduard Finestres del Kovent de Cal Rosal (Berga) i la Judit Carrera del CCCB
Maria Nicolau “El capitalisme ha extirpat la cuina del centre de la vida” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevistem la cuinera del restaurant Ferrer de Tall. Consumir de proximitat, fer rebost i reaprofitar són algunes de les seves proclames.
Suma't a CRÍTIC, destapem el frau!
L’Oficina Antifrau ha presentat un recurs al TSJC per impedir-nos l'accés a quatre investigacions sobre irregularitats i portes giratòries, però no ens rendim: ara volem #TotsElsInformes
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, apadrina un informe i rep les dues últimes revistes publicades.
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic (i un cop al mes, el butlletí Eco-CRÍTIC)
Si vols conèixer quins continguts nous publiquem (i tot el que fem sobre l'emergència ecològica), pots formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost.
