Hemeroteca
macrogranges
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris
'Omertà' a la indústria càrnia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La producció i el consum actuals han desbordat tot límit ecològic i saludable. Hem de començar a veure la carn industrial com el que és: una font de problemes per a la societat
Per què les macrogranges també són un problema a Catalunya Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Segons un informe de Greenpeace, el sector porcí català va produir 412 quilos de carn per habitant l’any 2019 i va liderar l’emissió de CO2 de l’Estat
Jesús Soler i Vilaró
Els arbres que no deixaven veure el bosc Desa el contingut per llegir-lo més tard
Vols que passin coses?
Quan poses diners a CRÍTIC, passen coses
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebreu les dues últimes revistes publicades i un pack de marxandatge.
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic (i un cop al mes, el butlletí Eco-CRÍTIC)
Si vols conèixer quins continguts nous publiquem (i tot el que fem sobre l'emergència ecològica), pots formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost.
