Hemeroteca
ramaderia
Amb animals o sense animals? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Si les dietes vegetarianes o veganes comporten mantenir un model agrícola sense bestiar, no sortirem de la crisi alimentària actual
Pagesia i ramaderia, clau de volta per a la gestió i l’equilibri territorial Desa el contingut per llegir-lo més tard
Aquestes professions, que tantes vegades s'han posat en qüestió, poden contribuir a la regeneració i vitalització dels sòls i dels boscos, i evitar que aquests es degradin
Per què ser jove i pagès és una missió (quasi) impossible Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Carrera
Gràfics i dades que expliquen les causes de la falta de relleu a la pagesia catalana: només el 9,5% dels pagesos són joves i, per contra, el 66% tenen ja més de 55 anys
Aliments bons, justos i sans per a tothom Desa el contingut per llegir-lo més tard
Ens hem de preocupar més de l’origen dels aliments, de menjar productes de temporada, de saber com es produeixen i si ajuden a revitalitzar el medi rural
Guia fàcil per alimentar-nos de forma sostenible cada dia Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Serra Valls
El sistema alimentari genera grans impactes mediambientals i desigualtats socials i econòmiques. Què podem fer per contribuir a capgirar aquesta tendència?
Carn o verdures? Aliments amb ideologia política Desa el contingut per llegir-lo més tard
Del que hauria d’estar parlant la política és de garantir la nostra sobirania alimentària, protegint la terra de l’acaparament de les grans empreses que volen monopolitzar la producció del futur
Vanesa Freixa “L’alimentació és l’origen de molts dels problemes que tindrem” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Sergi Picazo
Entrevista a l'activista rural, il·lustradora i ramadera del Pallars
Sobirania alimentària: ens hi apropem? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Text: Joan Vila i Triadú / Fotos: Ivan Giménez
La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà; el pagès Pep Riera, i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera debaten com impulsar que Catalunya sigui sobirana en l'àmbit de l'alimentació
[VÍDEO] Sobirania alimentària, a debat a l'Ateneu CRÍTIC Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Amb la consellera d'Agricultura Teresa Jordà, el pagès Pep Riera i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera ens preguntem si Catalunya està preparada per ser sobirana en l'àmbit de l'alimentació
Ariadna Nieto Espinet i Silvia Valenzuela Lamas
Desconstruir els plaers de la carn Desa el contingut per llegir-lo més tard
Si realment volem implementar un model productiu més sostenible, cal reconnectar amb la producció local, repensar el nostre model alimentari i apostar per un consum carni de qualitat
Impuls als productes de proximitat per donar suport a pagesos i ramaders Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
El Departament d'Agricultura de la Generalitat agraeix la tasca de la pagesia i del sector agroalimentari durant aquestes setmanes promovent el consum responsable de productes agrícoles i ramaders del país
Suma't a CRÍTIC, suma't a la resistència!
Venen temps difícils, toca resistir. Et necessitem més que mai per donar un nou impuls al nostre mitjà de comunicació.
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebràs a casa les dues últimes revistes publicades, 'No puc més' i 'Temps'.
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic (i un cop al mes, el butlletí Eco-CRÍTIC)
Si vols conèixer quins continguts nous publiquem (i tot el que fem sobre l'emergència ecològica), pots formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost.
