Hemeroteca
ramaderia
Subscriptors/es
Aliments bons, justos i sans per a tothom Desa el contingut per llegir-lo més tard
Ens hem de preocupar més de l’origen dels aliments, de menjar productes de temporada, de saber com es produeixen i si ajuden a revitalitzar el medi rural
Guia fàcil per alimentar-nos de forma sostenible cada dia Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Serra Valls
El sistema alimentari genera grans impactes mediambientals i desigualtats socials i econòmiques. Què podem fer per contribuir a capgirar aquesta tendència?
Carn o verdures? Aliments amb ideologia política Desa el contingut per llegir-lo més tard
Del que hauria d’estar parlant la política és de garantir la nostra sobirania alimentària, protegint la terra de l’acaparament de les grans empreses que volen monopolitzar la producció del futur
Vanesa Freixa “L’alimentació és l’origen de molts dels problemes que tindrem” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Sergi Picazo
Entrevista a l'activista rural, il·lustradora i ramadera del Pallars
Sobirania alimentària: ens hi apropem? Desa el contingut per llegir-lo més tard
Text: Joan Vila i Triadú / Fotos: Ivan Giménez
La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà; el pagès Pep Riera, i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera debaten com impulsar que Catalunya sigui sobirana en l'àmbit de l'alimentació
[VÍDEO] Sobirania alimentària, a debat a l'Ateneu CRÍTIC Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Amb la consellera d'Agricultura Teresa Jordà, el pagès Pep Riera i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera ens preguntem si Catalunya està preparada per ser sobirana en l'àmbit de l'alimentació
Ariadna Nieto Espinet i Silvia Valenzuela Lamas
Desconstruir els plaers de la carn Desa el contingut per llegir-lo més tard
Si realment volem implementar un model productiu més sostenible, cal reconnectar amb la producció local, repensar el nostre model alimentari i apostar per un consum carni de qualitat
Impuls als productes de proximitat per donar suport a pagesos i ramaders Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
El Departament d'Agricultura de la Generalitat agraeix la tasca de la pagesia i del sector agroalimentari durant aquestes setmanes promovent el consum responsable de productes agrícoles i ramaders del país
Suma't a CRÍTIC!
En un moment d'emergència ecològica... cal un periodisme d'emergència! Et necessitem més que mai.
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebreu el Dossier CRÍTIC 'Emergència' i un pack de marxandatge de benvinguda
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic
Si vols conèixer periòdicament quins continguts nous publiquem, pots entrar a formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost econòmic.
