Hemeroteca
ramaderia
[VÍDEO] Sobirania alimentària, a debat a l'Ateneu CRÍTIC Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Amb la consellera d'Agricultura Teresa Jordà, el pagès Pep Riera i l'experta en agroecologia Marta Guadalupe Rivera ens preguntem si Catalunya està preparada per ser sobirana en l'àmbit de l'alimentació
Ariadna Nieto Espinet i Silvia Valenzuela Lamas
Desconstruir els plaers de la carn Desa el contingut per llegir-lo més tard
Si realment volem implementar un model productiu més sostenible, cal reconnectar amb la producció local, repensar el nostre model alimentari i apostar per un consum carni de qualitat
Impuls als productes de proximitat per donar suport a pagesos i ramaders Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
El Departament d'Agricultura de la Generalitat agraeix la tasca de la pagesia i del sector agroalimentari durant aquestes setmanes promovent el consum responsable de productes agrícoles i ramaders del país
Aquest 2021, enfortim la resistència crítica!
Per fer un periodisme lliure, independent i amb una mirada social, ens calen 250 subscriptors més amb quota solidària
Subscriu-t'hi ara
Amb la quota anual, rebreu el dossier monogràfic núm. 7, 'Crisi o vida'
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic
Si vols conèixer periòdicament quins continguts nous publiquem, pots entrar a formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost econòmic.
