Hemeroteca
aliment
Gustavo Duch i Patricia Dopazo
2041: tanca l'últim supermercat de la Baixa Segarra Desa el contingut per llegir-lo més tard
Aquesta notícia no és real; és un passaport per imaginar mons possibles a partir d’un canvi de model del sistema alimentari
Menjar de proximitat, el puntal de futur de la regió metropolitana Desa el contingut per llegir-lo més tard
Helena Martín
Un dels reptes fonamentals de la regió metropolitana del 2030 és garantir una alimentació sostenible, sana i equilibrada per a tots els seus habitants
La biosfera necessita vida salvatge, no ramaderia Desa el contingut per llegir-lo més tard
La ciència ens diu que la ramaderia extensiva emet tants gasos amb efecte d’hivernacle com la intensiva
No en diguis 'inflació': digues-ne 'crisi alimentària' Desa el contingut per llegir-lo més tard
El sistema alimentari actual va néixer i créixer gràcies a una energia barata i a l’externalització dels seus impactes: això s’ha acabat
Comensalitat i resistència Desa el contingut per llegir-lo més tard
La resistència enfront del capitalisme, però també enfront de la xenofòbia i del nacionalisme identitari, implica menjar junts, bé i de tot una mica
Compte enrere per al futur de la pesca Desa el contingut per llegir-lo més tard
Helena Martín
L’Administració i els professionals consideren que és un moment clau per fer revertir la greu situació que pateix l'economia blava del país
Sergi Tudela “Sense consumidors no hi ha pescadors” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Helena Martín
Entrevista al director general de Política Marítima i Pesca Sostenible de la Generalitat de Catalunya
Sempre hi haurà una llavor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Apropar-nos a la llavor pot ser una bona eina per canviar la manera com habitem el territori i ens hi relacionem
Recomanacions per rebentar la bombolla gastronòmica Desa el contingut per llegir-lo més tard
L’afany de lucre desmesurat ha convertit l’ofici de cuinar per als altres en un negoci que ha perdut el món de vista
Ada Parellada “Amb la meitat del que es llença podríem combatre la fam” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Jordi de Miguel
Parlem de malbaratament i de cuina d'aprofitament amb la cuinera del Semproniana
Pep Riera "Ara la terra és per especular, no és per treballar-la" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista a l'històric dirigent de la Unió de Pagesos
Una mica d'impossible o m'ofego
Suma't a CRÍTIC i rep el llibre 'Pujol i jo'
Subscriu-t'hi!
Amb la quota solidària, rebràs a casa el llibre 'Pujol i jo', de Txema Seglers, i la revista 'Habitar'
Potser no som els preferits de Google ni d'Elon Musk (X)
Però sí que podem ser cada dia al teu correu electrònic. Apunta't al nostre butlletí!
