Hemeroteca
Alimentació
El mapa de les macrogranges més contaminants de Catalunya Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Consulta quantes instal·lacions hi ha al teu municipi i l'impacte ambiental que provoquen: l'empresa que lidera el rànquing d'emissions és del grup Casa Tarradellas
Maria Nicolau "No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Calpena
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'
El preu dels aliments: un argument que no té valor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Un informe de la cooperativa El Pa Sencer demostra que alimentar-nos amb el que produeix la petita pagesia de proximitat no és més car que anar al supermercat
El mapa de les aigües contaminades de Catalunya Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Les reserves subterrànies de 185 municipis catalans superen el límit legal de nitrats, segons els mesuraments de l'Agència Catalana de l'Aigua als quals ha tingut accés CRÍTIC
[VÍDEO] Neus Monllor i David Segarra parlen de consum i d'alimentació Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Tercer debat del cicle d'enguany de Visons 5.1, moderat per Laia Soldevila, que podeu veure íntegrament aquí
Com contribuir a la sobirania alimentària del Sud global a través del comerç just Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Portaveus de comunitats i de moviments socials de l’Amèrica Llatina i d'Àfrica reivindiquen l’accés a la terra i l’empoderament de les dones agricultores com a eines per avançar cap a la justícia social
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris
Aliments bons, justos i sans per a tothom Desa el contingut per llegir-lo més tard
Ens hem de preocupar més de l’origen dels aliments, de menjar productes de temporada, de saber com es produeixen i si ajuden a revitalitzar el medi rural
La crisi alimentària que s'amaga rere l'aturada dels camioners Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Tempesta perfecta al món de l'alimentació: transportistes al límit pel preu de la benzina, manca de fertilitzants per culpa del gas i guerra a Ucraïna, "el graner d'Europa"
Daniele Rossi "Un aliment ecològic també pot ser més barat; la clau és eliminar intermediaris" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista al cofundador del moviment 'slow food' a Barcelona
Plàstics d’un sol ús? No, gràcies Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
La Diputació de Barcelona contribueix a la reducció d'envasos o embolcalls de plàstic amb campanyes de sensibilització i participació ciutadana
Suma't a CRÍTIC, suma't a la resistència!
Venen temps difícils, toca resistir. Et necessitem més que mai per donar un nou impuls al nostre mitjà de comunicació.
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebràs a casa les dues últimes revistes publicades, 'No puc més' i 'Temps'.
Alta al butlletí
Deixa'ns el teu correu electrònic i t'enviarem el butlletí amb totes les novetats de CRÍTIC.
