Hemeroteca
Alimentació
Subscriptors/es
Maria Nicolau "No et falta temps per cuinar; el que et passa és que no vols cuinar" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Mar Calpena
Entrevista a la cuinera i divulgadora de l'alimentació, autora del llibre 'Cuina! O barbàrie'
El preu dels aliments: un argument que no té valor Desa el contingut per llegir-lo més tard
Un informe de la cooperativa El Pa Sencer demostra que alimentar-nos amb el que produeix la petita pagesia de proximitat no és més car que anar al supermercat
El mapa de les aigües contaminades de Catalunya Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Les reserves subterrànies de 185 municipis catalans superen el límit legal de nitrats, segons els mesuraments de l'Agència Catalana de l'Aigua als quals ha tingut accés CRÍTIC
[VÍDEO] Neus Monllor i David Segarra parlen de consum i d'alimentació Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Tercer debat del cicle d'enguany de Visons 5.1, moderat per Laia Soldevila, que podeu veure íntegrament aquí
Com contribuir a la sobirania alimentària del Sud global a través del comerç just Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Portaveus de comunitats i de moviments socials de l’Amèrica Llatina i d'Àfrica reivindiquen l’accés a la terra i l’empoderament de les dones agricultores com a eines per avançar cap a la justícia social
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris
Aliments bons, justos i sans per a tothom Desa el contingut per llegir-lo més tard
Ens hem de preocupar més de l’origen dels aliments, de menjar productes de temporada, de saber com es produeixen i si ajuden a revitalitzar el medi rural
La crisi alimentària que s'amaga rere l'aturada dels camioners Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Tempesta perfecta al món de l'alimentació: transportistes al límit pel preu de la benzina, manca de fertilitzants per culpa del gas i guerra a Ucraïna, "el graner d'Europa"
Daniele Rossi "Un aliment ecològic també pot ser més barat; la clau és eliminar intermediaris" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista al cofundador del moviment 'slow food' a Barcelona
Plàstics d’un sol ús? No, gràcies Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
La Diputació de Barcelona contribueix a la reducció d'envasos o embolcalls de plàstic amb campanyes de sensibilització i participació ciutadana
Menjar és un acte polític? Cinc preguntes (amb resposta) sobre sostenibilitat alimentària a Barcelona Desa el contingut per llegir-lo més tard
Helena Martín
La Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible 2021 de la capital catalana programa activitats per estendre un model més local, de temporada i conscient
Vols que passin coses?
Quan poses diners a CRÍTIC, passen coses
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebreu les dues últimes revistes publicades i un pack de marxandatge.
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic (i un cop al mes, el butlletí Eco-CRÍTIC)
Si vols conèixer quins continguts nous publiquem (i tot el que fem sobre l'emergència ecològica), pots formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost.
