Hemeroteca
Alimentació
Subscriptors/es
[VÍDEO] Neus Monllor i David Segarra parlen de consum i d'alimentació Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
Tercer debat del cicle d'enguany de Visons 5.1, moderat per Laia Soldevila, que podeu veure íntegrament aquí
Com contribuir a la sobirania alimentària del Sud global a través del comerç just Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Portaveus de comunitats i de moviments socials de l’Amèrica Llatina i d'Àfrica reivindiquen l’accés a la terra i l’empoderament de les dones agricultores com a eines per avançar cap a la justícia social
Marta G. Rivera Ferre "Si no vols menjar carn, perfecte, però no et fiquis amb els ramaders" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista amb l'experta en sistemes alimentaris
Aliments bons, justos i sans per a tothom Desa el contingut per llegir-lo més tard
Ens hem de preocupar més de l’origen dels aliments, de menjar productes de temporada, de saber com es produeixen i si ajuden a revitalitzar el medi rural
La crisi alimentària que s'amaga rere l'aturada dels camioners Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Tempesta perfecta al món de l'alimentació: transportistes al límit pel preu de la benzina, manca de fertilitzants per culpa del gas i guerra a Ucraïna, "el graner d'Europa"
Daniele Rossi "Un aliment ecològic també pot ser més barat; la clau és eliminar intermediaris" Desa el contingut per llegir-lo més tard
Manel Riu
Entrevista al cofundador del moviment 'slow food' a Barcelona
Plàstics d’un sol ús? No, gràcies Desa el contingut per llegir-lo més tard
Redacció
La Diputació de Barcelona contribueix a la reducció d'envasos o embolcalls de plàstic amb campanyes de sensibilització i participació ciutadana
Menjar és un acte polític? Cinc preguntes (amb resposta) sobre sostenibilitat alimentària a Barcelona Desa el contingut per llegir-lo més tard
Helena Martín
La Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible 2021 de la capital catalana programa activitats per estendre un model més local, de temporada i conscient
Guia fàcil per alimentar-nos de forma sostenible cada dia Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Serra Valls
El sistema alimentari genera grans impactes mediambientals i desigualtats socials i econòmiques. Què podem fer per contribuir a capgirar aquesta tendència?
Gustavo Duch “Hem de despoblar les ciutats” Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Soldevila
Entrevista al veterinari, escriptor i activista per la sobirania alimentària
Impuls a les propostes de futur per a l’alimentació sostenible de Barcelona Desa el contingut per llegir-lo més tard
Laia Serra Valls
Les subvencions "Impulsem el que fas", de l'Ajuntament de la capital catalana, han finançat una vintena de projectes dedicats al circuit de proveïment d'aliments per a la ciutadania
Suma't a CRÍTIC!
La nova revista anual monogràfica, 'Temps', ja disponible!
Subscriu-t'hi ara!
Amb la quota solidària, rebreu les revistes 'Temps' i 'Emergència' i un pack de marxandatge.
Rep el butlletí de continguts de CRÍTIC per correu electrònic (i un cop al mes, el butlletí Eco-CRÍTIC)
Si vols conèixer quins continguts nous publiquem (i tot el que treiem sobre l'emergència ecològica), pots entrar a formar part de la llista de recepció del nostre butlletí sense cap cost econòmic.
